Wij zijn een team van ervaringsdeskundigen op het gebied van eetstoornissen; we hebben zelf de eetstoornis van dichtbij meegemaakt. Vanuit deze ervaring bieden we ondersteuning aan professionals!

ONZE MISSIE

Het is onze missie om jonge mensen te inspireren, stimuleren en activeren zodat zijzelf in staat zijn hun eigen innerlijke krachten te kunnen ontketenen en gelukkiger, dankbaarder en trotser in het leven leren staan.

ONZE VISIE

Door het delen van kennis en het geven van inzichten tijdens telefonische gesprekken, trainingen, workshops en personal coaching begeleiden wij jonge mensen naar een hogere niveau van zingeving, energie, geluk, levens- vreugde en kwaliteit.

Hoe kunnen wij u helpen? 

Wilt u weten welke behandeling of manier van hulp het beste bij uw leerling past? Wilt u een klankbord, advies of gewoon even een luisterend oor? Wilt u meer informatie over de vormen van hulp in Nederland? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met een ervaringsdeskundige die zijn eetstoornis al heeft overwonnen! Klik hier en vraag een gesprek aan!


Isabelle Plasmeijer - OPRICHTER

Isabelle Plasmeijer, ervaringsdeskundige en coach op het gebied van eetstoornissen

Overwinnaar van Anorexia en Boulimia

Een eetstoornis overwinnen vergt persoonlijk leiderschap, doorzettingsvermogen, energie, kracht en een enorm geloof in jezelf. Met deze ervaring en kennis is Isabelle coach & trainer en geeft zij lezingen, interviews en schreef zij meerdere zelfhulpboeken voor lotgenoten, ouders en leraren.  Vanuit haar ervaring begeleidt en stimuleert Isabelle ouders en hun kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei.

Haar motto: "Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker dan je angst"


ISA Power - Eetstoornis Coach & Ervaringsdeskundige

www.mijnkindheefteeneetstoornis.nl is een initiatief van ISA Power van Isabelle Plasmeijer. De informatie en verhalen die gedeeld worden dienen als hulp bij het nemen van afgewogen beslissingen over uzelf en het welzijn van uw kind. Het dient niet als vervanging van welke psychische of medische behandeling dan ook. Raadpleeg bij vragen over psychische of lichamelijke problemen altijd uw huisarts. ISA Power is niet aansprakelijk voor nadelige gevolgen die door gebruik van de verschafte informatie ontstaan. Lees Algemene Voorwaarden.

www.isapower.nl